Розслідування справи Насірова затягнеться на місяці

Адвокат колишнього голови Державної фіскальної служби Романа Насірова Ігор Черезов передрік тривале розслідування – на думку правозахисника воно триватиме щонайменше чотири місяці.

Марш дармоїдів: мітинг у Білорусі закінчився арештами

У білоруському місті Орша пройшов численний мітинг проти декрету №3. По завершенню масової акції працівники правоохоронних органів затримали журналіста Павла Северинця та оператора Олександра Борозенка. Допит тривав майже півтори години, після чого активістів відпустили.

Українці розкритикували новий імідж Савченко

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Зміна іміджу народного депутата Надії Савченко в ефірі NewsOne розбурхала соціальні мережі. Незважаючи на макіяж і зачіску, новий образ не сподобався користувачам – більшість із них підкреслили, що раніше вона мала мужні риси.

Російський банк запідозрили у фінансуванні тероризму

Фінансовий експерт Михайло Подоляк висловив думку, що використання "Сбербанком Росії" при відкритті "рахунків" несертифікованих документів автоматично робить його співучасником тероризму.

Зелена крига Антарктиди: вчені знайшли пояснення унікальному явищу

Супутник NASA Landsat 8 зафіксував в Гранітної гавані Антарктиди незвичайне явище: на узбережжі виріс зелений лід. На думку австралійського гляціолога Яна Лізера, подібне забарвлення вийшов через фітопланктон, який розрісся на поверхні води.