Представники організації "Національний корпус" запалили шашки та фаєри перед головним відділенням " Сбербанку Росії" в центрі Києва.

Як повідомляють російські ЗМІ, протестуючі вимагають, щоб банк припинив свою діяльність в Україні.

Приводом для акції протесту стала інформація про те, що в Сбербанку почали обслуговувати осіб за паспортами, виданими в "ЛДНР". Фахівці думають, що керівництво установи свідомо порушило ряд міжнародних правил. При цьому тривалий час банк намагався зберегти репутацію. Передбачається, що дохідна частина банку отримана в основному за рахунок корупційної діяльності.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що вхід до столичного відділення " Сбербанку Росії" активісти замурували цеглою. Таким чином члени колишнього "Азова" (тепер - "Національного корпусу") висловили свій протест проти функціонування банку країни-агресора на території України.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще