У Києві на Хрещатику прихильники блокади Донбасу почали громити відділення "Альфа-банку".

Як повідомляє УНН, один з активістів збив вивіску банку, інші почали закидати будівлю цеглою. Після цього в натовпі почалася бійка. Вказується, що поліція тільки спостерігає і не втручається.

Після активісти піднялися до Михайлівського собору і закидали офіс навпроти будівлі МЗС України. Біля стін Михайлівського собору правоохоронці виставили кордон.

Активісти у Києві влаштували Марш добровольців

Posted by УНН - Українські Національні Новини on Tuesday, 14 March 2017

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, представники організації "Національний корпус" запалили шашки та фаєри перед головним відділенням "Сбербанку Росії" в центрі Києва. Приводом для акції протесту стала інформація про те, що в Сбербанку почали обслуговувати осіб за паспортами, виданими в "ЛДНР". Фахівці думають, що керівництво установи свідомо порушило ряд міжнародних правил.

Передбачається, що дохідна частина банку отримана в основному за рахунок корупційної діяльності.