У Києві прихильники блокади Донбасу оточили офісне приміщення, розташоване на вулиці Десятинна, 3-А.

За словами активістів ОУН, воно належить олігархові Ринату Ахметову. Будівлю оточили правоохоронці. Активісти не можуть прорвати кордон. Тільки кидають за спини копів петарди і каміння, передає УНІАН.

Вказується, що протестувальникам розбити вікна не вдалося.

Повідомлялося, що раніше на Майдані відбулося віче прихильників блокади. Лідер Добровольчого руху ОУН Микола Кохановський на ньому заявив, що Ахметову не місце в Україні і закликав активістів пройти до його офісу. Також Кохановський закликав палити магазини "Рошен".

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Києві на Хрещатику прихильники блокади Донбасу почали громити відділення "Альфа-банку". Один з активістів збив вивіску банку, інші почали закидати будівлю цеглою. Після цього в натовпі почалася бійка. Вказується, що поліція тільки спостерігає і не втручається.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще