Нідерландська пивоварна компанія Heineken випустила соціальну рекламу, якою вирішила об'єднати людей із різними життєвими переконаннями.

"Чи зможуть два незнайомця з протилежними поглядами довести, що їх об'єднує більше, ніж розділяє нас?", - питання на початку ролику.

Heineken розбив незнайомців на пари та запропонував їм разом скласти табурет. Один з партнерів виявився феміністом, інший - противником руху. В іншій парі об'єднались трансгендер із людиною, яка негативно ставиться до зміни статі.

Після спільної роботи учасники описали себе та партнера кількома словами, а також подивились короткі відео, де новий приятель розповідає про своє життя.

"Мене виховували так, що усе чорне та біле. Але життя не чорно-біле", - сказав чоловік трансгендеру, яка підтримала його слова.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зазначимо, що ніхто з учасників, почувши історію свого співрозмовника, не відмовився випити з ним по пляшці пива.

"Відкрий свій розум", - заклик наприкінці реклами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Pepsi випустила рекламу з Кендалл Дженнер, яка очолила вуличний протест. Ролик викликав обурення у соцмережах та змусив компанію принести вибачення.