Зайнятий створенням "Чужий: Заповіт" режисер Рідлі Скотт працює паралельно над ще одним кінопроектом на історичну тематику.

Про це повідомляє Variety. Режисер погодився зняти військову драму, основою для якого стала Битву за Британію. Це було одна з наймасштабніших авіаційних битв Другої Світової війни.

Битва за Британію проходила з липня по жовтень 1940 року. У ній королівські ВПС протистояли німецькому Люфтваффе. В результаті нацистська Німеччина здобула першу поразку у війні.

Одним з виконавчих продюсерів стрічки буде номінант премії "Оскар", сценарист Меттью Чарман. Зйомки профінансує студія Fox. Вона купила права на фільм в 2016 році.

Сценарій для історичної стрічки напише Метью Ортон. Він лише недавно закінчив роботу над іншим військовим фільмом Operation Finale. Поки у кінострічки про Битву за Британію немає фінальної назви.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, режисера Рідлі Скотта вразила жорстокість свого фільм "Чужий: Заповіт". Він вважає, що його творіння буде екстремальним для глядача.