Український олігарх Рінат Ахметов, який є власником ПрАТ "Систем Кепітал Менеджмент", керуючої компанії приватної промислово-фінансової групи "СКМ", звільнив з роботи свою матір Някію Ахметову та дружину Лілію.

Як передає "Інтерфакс-Україна", вищий орган управління ПрАТ "СКМ" - одноосібний акціонер компанії - 18 квітня 2017 року прийняв рішення про припинення повноважень голови наглядової ради Някіі Ахметової, яка є матір’ю бізнесмена. Вона знаходилася на цій посаді, що тепер ліквідована, з 6 квітня 2006 року.

Цей же орган ухвалив рішення про припинення повноважень ревізора Лілії Ахметової, дружини мільярдера, яка працювала на посаді з 7 червня 2001 року. Як

За інформацією агентства, раніше Лілії Ахметовій належало 10% АТ "СКМ", решта була власністю її чоловіка. У квітні 2009 року бізнесмен сконцентрував у своїй власності 100% акцій АТ "СКМ".

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Фонд державного майна готує документи для повернення акцій "Укртелекому" в державну власність України.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще