Українські прикордонники не впустили в Україну російського байкера, який їхав, за його словами, до товариша в Івано-Франківськ.

Як передає прес-служба прикордонників, байкер не зміг сказати, до кого він їде.

"Вчора в пункті пропуску "Нові Яриловичі" прикордонники Чернігівського загону не пропустили через кордон громадянина Росії, який не зміг підтвердити мету своєї поїздки в Україну. З пояснень чоловіка, який рухався на в'їзд мотоциклом SUZUKI, він нібито прямує до товариша в Івано-Франківськ, проте його прізвища і адресу проживання вказати не зміг", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

При обшуку силовики виявили серед особистих речей байкера камуфляжну форму без розпізнавальних знаків.

Після перевірки і опитування прикордонники не пустили дивного байкера в Україну.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що члена російського байкерського клубу "Нічні вовки" Миколу Логінова вигнали з Польщі. Він разом з іншими "друзями Путіна" брав участь у пробігу "Дороги Перемоги - на Берлін".