Члена російського байкерського клубу "Нічні вовки" Миколу Логінова вигнали з Польщі. Він разом з іншими "приятелями Путіна" брав участь у пробігу "Дороги Перемоги - на Берлін".

За інформацією російських ЗМІ, Логінова затримали у місті Мисловіце 3 травня вранці. У супроводі прикордонників він вирушив до Калініградської області, де його передали російським колегам.

Зазначається, що польська сторона видворила Логінова, адже його перебування загрожувало громадському порядку. Крім того, йому анулюють шенгенську візу.

Організація "Нічні вовки" розпочала турне з Росії та планує доїхати до Берліну 9 травня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", польські прикордонники пустили на території країни лише дев'ятьох російських байкерів, решту визнали причетними до екстремістської організації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще