Популярного російського репера Тіматі госпіталізували у Москві.

Як повідомляють репортери, співак звернувся до лікарів зі скаргами на таємничі болі.

Швидше за все, мова йде про хворе серце, адже медики порекомендували виконавцю пройти повне обстеження у кардіолога і терапевта.

33-річний Тіматі навіть у лікарню лягає зі стилем - в одну із найкращих приватних клінік Москви репер прикотив на шикарному автомобілі Gelandewagen. Та ще й у супроводі охорони, яка тепер днює і ночує біля його палати.

А от піар-менеджер виконавця поспішила спростувати чутки про недобре здоров'я виконавця. За її словами, це всього лише плановий медогляд.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"В артистів досить жорсткий графік, при якому організм піддається жорсткому навантаженню, тому раз на рік всі артисти лейбла намагаються проходити повне обстеження, аби вчасно вжити заходів із відновлення організму", - пояснила вона.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", відомий російський репер після Криму все ж приїде до Києва.