Колишній глава уряду часів Віктора Януковича Микола Азаров за зовнішністю міністрів поставив оцінку діяльності нинішнього складу Кабміну.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook він розкритикував Уляну Супрун, яка виконує обов’язки міністра охорони здоров’я України, принагідно образивши своїм дописом ще кількох членів КМУ.

Зазначивши, що він завжди "дуже терпимо ставився до зовнішності міністрів", екс-прем’єр додав, що "все-таки для охорони здоров'я, культури, освіти, соціальної політики існують особливі вимоги".

"Ну, не можна мати на посаді міністра соціальної політики людину з фізіономією злодюги, точно так же міністр культури і освіти не повинен бути людиною з виглядом клінічного ідіота. І вже, звичайно, зовнішність міністра охорони здоров'я не повинна викликати бажання накласти на себе руки", – написав Азаров.

Такий допис неабияк зачепив нинішнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, який, у свою чергу, відреагував на допис Азарова не менш саркастично.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Для ока Азірова набагато краще бачити "лоснящихся" злодюг-хабарників у Бріоні та ботоксних дам після 45 пластичних операцій, ніж некорумпованих професіоналів у своїх галузях", – відповів він.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", журналіст Роман Цимбалюк розповів, яка доля спіткала в Росії колишніх українських топ-чиновників.