"Політичнми трупами" назвав соратників екс-президента-втікача Віктора Януковича відомий український журналіст Роман Цимбалюк.

При цьому, виступаючи на російських телеканалах та розповідаючи про "хунту" і "фашизм", вони прекрасно розуміють, що дорога в Україну для більшості з них закрита, зазначив Роман в інтерв’ю виданню "Цензор.net".

Цимбалюк розповів, що постійно спілкується з членами так званого "Комітету порятунку України" і "уряду у вигнанні", куди входять українські чиновники і депутати, які втекли в Росію після Майдану. Журналіст констатує той факт, що ці люди абсолютно не в курсі тих суспільних процесів, що зараз відбуваються в Україні.

За його словами, екс-чиновники, як і три роки тому, говорять про "громадянську війну", "військові злочини Порошенка", закликають визнати анексію Криму та самопроголошені "ДНР"» та "ЛНР".

Проте всі добре усвідомлюють одне: до Києва вони можуть потрапити тільки в обозі армії РФ, а не в результаті розчарування українського народу у наслідках революції. Практично кожен з них перебуває в розшуку, а українські правоохоронці мають до них чимало запитань.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", 21 березня московські силовики затримали Цимбалюка під час його інтерв'ю з аспірантом МДУ, який вивісив над російським університетом прапор України в день третьої річниці окупації Криму. Через кілька годин журналіста відпустили.