Росія активно готує саботаж проведення "Євробачення" в Україні, адже успішний Київ розвіє трирічну кремлівську пропаганду про нацистів та бандерівців.

"Росія отримала шанс мирним шляхом урегулювати ситуацію, відправивши на пісенний конкурс виконавців не із "русского міра", - пише на своїй сторінці у Facebook історик Сергій Климовський.

Виступ Макаревича чи Пугачової на "Євробаченні" у Києві згладили б ситуацію та показали бажання Кремля вирішити конфлікт.

Проте трансляція успішної столиці України аж ніяк не входить у путінські плани.

Три роки російські ЗМІ показували, як бандерівці прямо на вулицях проводять екзамени української мови, а тих хто не здав, публічно вішають.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зйомка цивілізованого життя в Україні, успішного конкурсу та щасливих українців, навіть, у найтовстолобіших "русскіх" викличе сумніви про правдивість пропаганди.

Зараз Кремль активно підриває ситуацію в Україні численними провокаціями та терактами, завдання - зірвати провдення "Євробачення".

Ще один доказ задуму є висунення кандидатури Самойлової, що являється ідеальним гвинтиком системи.

Виконавиця співає у інвалідному кріслі, ще й активно підтримує анексію Криму.

Заборона росіянці співати у Києві дала Кремлю ще один привід показати погану Україні, що принижує інвалідів.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", депутати знайшли російський слід у вибухах під Харковом.