Рішення українських силовиків щодо заборони в'їзду російської конкурсантки на Євробаченні викликало неоднозначну реакцію у Кремлі.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Зокрема, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що сподівається на те, що Юлія Самойлова все-таки візьме участь у конкурсі.

За його словами, такі кроки СБУ нібито можуть негативно вплинути на престиж Євробачення, тим більше, що російська сторона на такий розвиток подій не розраховувала.

Пєсков запевнив, що відомство повинно переглянути рішення і все-таки допустити конкурсантку.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На думку помічника Володимира Путіна, заборону ініціював саме Київ, а не організатори заходу, тому він вбачає у цьому "не тільки моральну, а фактологічну сторону".

При цьому у Кремлі вважають, що СБУ нібито вчинило несправедливо:

"Рішення невдале, сподіваємося його переглянуть", - додав Пєсков.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що заборону в'їзду в Україну прокоментувала учасниця Євробачення від Росії. Юлія Самойлова зазначила, що впевнена у тому, що їй все таки дозволять взяти участь у конкурсі.