Менеджер мексиканського боксера Орландо Салідо (43-4-13, 30 КО) Шон Гіббонс повідомив, що мексиканець налаштований провести другий бій з чемпіоном WBO у другій напівлегкій вазі Василем Ломаченком (8-1, 6 КО) в кінці 2017 року.

"Ідея полягає в тому, щоб в поєдинку з Суріє Салідо позбувся іржі, і якщо все пройде добре, в кінці року він битиметься з Василем Ломаченком, щоб розібратися з цим раз і назавжди. Перш ніж битися з Ломаченком, йому потрібен розминочний бій... він обтрусить "іржу", і тоді ми досягнемо угоди з Top Rank про поєдинок з Василем.

Орландо дійсно хоче бою з Ломаченком, з фінансових міркувань. Також він хоче битися через гордість. Він втомився чути про удари нижче пояса, перевагу у вазі і суддів... Більше ніяких виправдань. Усі говорять, що зараз Ломаченко інший боєць. Але Орландо відчуває, що навіть якщо Ломаченко став кращим, у нього є правильний план, щоб побити його знову", – передає слова Гіббонса BoxingScene.com.

Нагадаємо, бій Ломаченко - Салідо відбувся 1 березня 2014 року. Тоді Ломаченко програв спірним рішенням суддів. Це стало першою і єдиною поразкою в його кар'єрі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко запропонував шанувальникам вибрати йому наступного суперника.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще