Видеоблогер Зак Нільсон, автор каналу JerryRigEverything, який нещодавно допомагав розбирати і розпилювати флагман від Samsung заради перевірки надійності акумулятора, провів свій класичний тест на міцність для Galaxy S8. У ньому Зак перевірив стійкість Samsung Galaxy S8 до подряпин, вогню і міцність на вигин.

Стійкість Samsung Galaxy S8 до подряпин виявилося на висоті. Екран смартфона дряпається предметами, твердість яких починається з 6 за шкалою твердості Мооса. Це означає, що ключі та копійки для Galaxy S8 не страшні. Сканер відбитків зберіг працездатність навіть після численних подряпин, а екран відновився після вогню від запальнички.

Але найголовніше - Samsung Galaxy S8 відмінно витримав тест на вигин. Флагман від Samsung виявився напрочуд міцним. Для порівняння подивіться на провал в тесті на вигин HTC U Ultra:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

І навіть головний конкурент Galaxy S8 - iPhone 7 в тесті на міцність показав трохи гірші результати: у iPhone 7 при згині явно порушується герметичність швів навколо дисплея. А це означає, що можна забути про захист від води: