Смартфони вельми персональний і особистий пристрій і те, що підходить одному, не обов'язково підійде іншому. Якщо орієнтуватися на топові пристрої 2017 року, то вибір між Samsung Galaxy S8 і LG G6 цілком логічний.

Блогери Marques Brownlee і Michael Fisher вирішили зробити спільне порівняння топових смартфонів 2017 року - Samsung Galaxy S8 і LG G6. Обидва смартфона виконані в новому форматі з мінімальними рамками навколо екранів, які отримали незвичайне співвідношення сторін 18:9.

Marques Brownlee зазначив, що Samsung Galaxy S8 перевершує LG G6 за якістю дисплея. І це не дивно, адже екран Galaxy S8 визнаний кращим на ринку смартфонів експертами DisplayMate. У дизайні Маркус віддає свою перевагу флагману від Samsung - Galaxy S8 виглядає як смартфон майбутнього, а LG G6 більше схожий на ранній начерк Galaxy S8.

На думку Michael Fisher, флагману LG G6 є що протиставити Samsung Galaxy S8, а в деяких аспектах навіть перевершити. Майкл відзначає кращу ударостійкість та захист від зовнішніх впливів LG G6, адже його корпус відповідає військовому стандарту MIL-STD-810.

Також Майклу більше сподобалася камера LG G6 завдяки другиій ширококутній камері, яка відкриває більше можливостей при зйомці в тісних приміщеннях. Хочеш дізнатися яка камера підходить саме тобі - пройди "сліпий" вибір з Топ-5 флагманських смартфонів.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще