Євро-Атлантичний координаційний центр реагування на катастрофи допоможе Україні ліквідувати наслідки пожежі на військових складах в Балаклії.

Про це повідомив президент Петро Порошенко в Twitter. Для цього задіють фахівців для проведення розмінування.

"ЄАКЦРК (Євро-Атлантичний координаційний центр реагування на катастрофи, - ред.) почав процедури, щоб надати допомогу Україні з розмінування в Балаклії. Вдячний НАТО за швидке реагування на моє прохання", - написав український президент.

Порошенко 23 березня доручив Міністерству закордонних справ, Міноборни та Державній службі з надзвичайних ситуацій звернутись за допомогою до НАТО.

Всього рятувальники вдалося ліквідувати 16 пожеж в Балаклії. Евакуйованим жителям населеного пункту дозволили поступово повертатися в свої будинки.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Міноборони заявили, що в Балаклії вдалося повністю загасити пожежу, який спалахнула на артилерійських складах.