Позафракційний депутат Надія Савченко знову шокувала скандальною заявою – цього разу під прицілом опинилося "Євробачення-2017".

Про це вона розповіла в коментарі виданню "Гордон".

Савченко стверджує, що робоча поїздка в Індію дасть їй можливість відпочити від "нудотного конкурсу".

Більше за все нардепа дратують люди і "роздольні свята", а Індія для неї нібито схожа на Крим, хоча сама країна здалася їй неприємною.

"Природа і архітектура схожі, тільки війни немає. Люди дуже повільні і нікуди не поспішають", - додала вона.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Свою негативну позицію щодо Євробачення Савченко виправдала складною ситуацією на Сході і вважає за краще взагалі знаходитися у цей час подалі від столиці.

Слід відзначити, що робоча поїздка та саміт дивним чином збіглися із днем народженням депутата,тому своє свято вона планує провести "налагоджуючи контакти із Азією".

"З милою вдячністю буду відповідати на привітання з днем народження, чи не відчуваючи жодної святкової радості, мені дуже прикро", - бідкається вона.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Савченко заявила, що Америка нібито збирається зменшити обсяги допомоги Україні.