27 квітня співробітники СБУ провели обшуки в кабінеті голови Київської облради Анни Старикової.

Як пише "Тиждень", посилаючись на джерела в столичній адміністрації, Анна Старикова закрилася в кабінеті, всіх видворили з приймальні.

"Близько 15 депутатів від "Батьківщини" намагалися прорватися до Старикової в кабінет. Але туди не пропускає СБУ. Там обшуки", - йдеться в повідомленні.

Роман Титикало, глава регламентної комісії, пояснив, що обшуки у Старикової пов'язані із затриманням хабарника. "Обшук проходить в зв'язку із затриманням Максима Зпаскіна. СБУ шукає рішення і документи, пов'язані з цими речами - з наданням дозволу на користування надрами за хабар", - сказав представник відомства.

За його словами, силовики виламали двері в кабінеті у чиновника, обшукали главу облради, їй стало погано. Обшуки в кабінеті у Старикової тривають.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що двоє депутатів попалися на хабарі.