Шевченківський районний суд Києва дозволив СБУ використовувати інформацію з телефону ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка.

Про це йдеться в рішенні суду.

"Надати старшому слідчому, а також групі слідчих в даному кримінальному провадженні, тимчасовий доступ до речей і документів, які містять інформацію щодо дати, часу і тривалості вхідних і вихідних телефонних з'єднань, з посиланням на ретранслятор і прив'язку до базових станцій і їх адресою", - йдеться в документі.

Варто зазначити, що з 2014 року по сьогоднішній день бойовик користується одним і тим же номером телефону. З огляду на важливість інформації, яка може міститися на носіях компанії "МТС Україна", суд і прийняв таке рішення.

Тепер слідчі зможуть отримати інформацію про місцезнаходження бойовика, його спільників і інші дані.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Вказується, що рішення суду оскарженню не підлягає.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що бойовики "ДНР" в Красногорівці обстріляли район міської лікарні. Осколкове поранення отримала місцева мешканка 1960 року народження, її госпіталізували.