Загарбницькі плани ватажка бойовиків так званої ДНР Олександра Захарченка почали активно критикувати й в Росії – чергова погроза про наступ на Україну не викликає нічого іншого, як саркастичну посмішку.

Першим почав іронізувати з цього приводу відомий російський письменник та журналіст Олександр Нєвзоров. Самого Захарченка він називає "донецьким імператором", натякаючи на переоцінку власних можливостей.

Приводом для цього стала остання із скандальних витівок терориста – він стверджував, що нібито володіє багатьма таємницями світу і навіть чітко знає "скільки Україні залишилося існувати". Ватажку бойовиків примарилася навіть точна дата – через 56 днів.

"Він готовий був розкрити ще різні великі секрети світової політики, але судячи з усього, закінчилася горілка, а під рукою не було ні Трампа, ні Путіна, щоб збігати, і тому Захарченко просто тихо заснув", - додав Нєвзоров.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченка помітили у магазині для дорослих.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

.