Бойовики так званої Донецької народної республіки збираються заборонити екс-регіоналам перетинати їх кордон.

Ватажок терористичного угруповання Олександр Захарченко заявив на брифінгу, що одіозний Янукович і члени його партії - справжні зрадники.

"Зі зрадниками нам не по дорозі. Напевно, за фактом він ще президент України, так як він не здавав повноваження і те, що відбулося в Києві, - це незаконне захоплення влади. Все, що відбувається в ДНР зараз, його не стосується", - заявив Захарченко, повністю впевнений, що те, що відбувається на Донбасі - законне явище.

Денис Пушилін, спікер так званої "Народної ради", заявив, що на ситуацію в Україні в 2014 році Янукович цілком міг вплинути, і якби не він, на Донбасі зараз не була пролита б людська кров.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що бойовик Захарченко зібрався встановлювати "державний кордон ДНР".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще