У Харківській області співробітники СБУ знайшли схованку з боєприпасами.

Як повідомляє прес-служба відомства, тайник облаштували поблизу с. Башкирівка Чугуївського району. У ньому правоохоронці знайшли 5 пострілів до станковому протитанкового гранатомету СПГ-9, один до ручного протитанкового гранатомету РПГ-7, 2,, цинк зі снарядами до 30-ти міліметрової гармати, понад 2 тисяч патронів і протитанкові міни ТМ-62.

У Харківську область боєприпаси потрапили з зони АТО. Слідчі дії тривають, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що солдати ЗСУ знайшли схованку бойовиків з російською зброєю. Швидше за все, тайник залишили диверсанти бойовиків. Дана знахідка підтверджує участь російських солдатів на сході України.

У схованці знаходились ручні протитанкові гранати РПГ-1, РПГ-7В, більш 200т патронів калібру 5,45 та 7,62, 20 гранатометним пострілів ВОГ 25 і 4 - ВОГ 25П та інші боєприпаси.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще