Співробітники СБУ проводять обшуки за місцем проживання проросійських активістів в Одесі.

Про це в соціальній мережі написав один з любителів "руського мира" Моріс Ібрагім.

"Друзі, у мене проводиться обшук", - написав активіст. При цьому "Інтерфакс-Україна" повідомляє, що обшуки проводяться за двома або п'ятьма адресами. Офіційні джерела не стали коментувати цю інформацію. Але й не спростували.

"На сьогодні заплановано велику кількість слідчих заходів. Ми не можемо ні підтвердити, ні спростувати факт проведення таких заходів у конкретної особи", - сказали в обласному управлінні СБУ.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 2 травня громадський порядок в Одесі будуть охороняти близько 3 тисяч поліцейських. Вони будуть забезпечити безпеку громадянам, які прийдуть на Куликове поле вшанувати пам'ять загиблих 2 травня 2014 року. Крім того, поліцейським поставлено завдання не допустити провокацій і терористичних атак.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще