Японський науковець, який називає себе "божевільним вченим", створив незвичну страву. Він розфарбував популярну локшину удон у флуоресцентні кольори.

Фотографії цієї дивної страви вчений Кураре виклав у своєму Twitter.

На одному зі знімків яскраво-рожева локшина плаває в зеленому бульйоні. Завершує композицію два блакитних шматочки тофу, що лежить зверху.

Кольорова локшина на смак, за словами винахідника, зовсім не відрізняється від звичайної.

Проте вчений не зупинився на цьому. Він пофарбував у неонові кольори крем, соус каррі, а також традиційний для японців алкогольний напій - саке.

Популярні новини зараз
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть Довго "тримати" тарифи - неможливо: українців попередили про нові ціни на світло та газ Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Показати ще

Читайте також: Розробник створив годинник з чорнильним дисплеєм (відео)

Зазначається, що неонову локшину та інші продукти представлять на "Неймовірному фестивалі науки". Він незабаром має відбутися у японському місті Осака.

Нагадаємо, науковець вивів формулу приготування ідеального бургера. Професор Стю Фаррімонд провів дослідження, замовником його став ресторану Morrisons, щоб з'ясувати рецепт ідеального бургера.