Водіння автомобіля з великим трейлером створює гігантську "мертву зону" прямо позаду машини. Компанія Land Rover знайшла рішення, як зробити трейлери "прозорими" за допомогою встановлених в правильних місцях камер заднього виду.

Система дозволяє розширити огляд використовуваних в автомобілях Land Rover камер заднього виду шляхом встановлення додаткових камер на бічних дзеркалах і ще однієї бездротової камери, яка встановлюється на будь-який причіп, що знаходиться позаду, будь то причіп для транспортування коней, причіп-дача і навіть великий авто будинок.

Картинка з усіх цих камер комбінується в єдине зображення. Воно забезпечить водієві вільний огляд позаду автомобіля. Зображення буде виводиться на рідкокристалічне дзеркало заднього виду.

Читайте також: Tesla розсекретила новий електрокар Model X (фото)

Система дозволяє не тільки бачити те, що відбувається позаду причепа. Також вона виводить на екран димчасте зображення трейлера, щоб водій краще розумів його габарити.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Розроблене для нової системи програмне забезпечення гарантує, що отримуване водієм зображення не буде якимось чином спотворено, навіть якщо картинка з різних камер була знята під різними кутами.

Це забезпечить водієві точну картинку того, що відбувається позаду його машини і зробить маневри перестроювання, зупинки та паркування набагато безпечніше.