Вчора у Сан-Франциско ІТ-корпорація Apple презентувала довгоочікувані смартфони нового покоління. Нові моделі телефонів матимуть назву IPhone 6S та IPhone 6S plus.

Компанія із Купертіно вже ввела традицію оновлювати свої смартфони щороку. Цього року Apple представила більш довершені моделі попереднього року.

Нові моделі телефонів матимуть у двічі кращі характеристики. Смартфони серії 6Sоснастили процесорами A9. Камери IPhone також зазнали змін. Задня камера матиме розширення 12 мегапікселів з різними фірмовими доповненнями. Передня робить знімки розміром 5 мегапікселів.

Основною родзинкою нових моделей стала поява нового кольору. Відтепер IPhone 6S можна придбати у кольорі "рожеве золото". Також алюміній, з якого зроблений корпус апарату, став більш якісним - тепер його важче зігнути.

Читайте також: Apple презентувала iPad Pro із величезним екраном

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Перша хвиля продажів розпочнеться 25 вересня у країнах Північної Америки. Оформити попереднє замовлення можна з 12 вересня.