Apple і британський модний будинок Burberry створюють перший брендований музичний канал в сервісі Apple Music.

Про це пише The Verge.

"Канал з'явиться на мобільних пристроях під управлінням iOS версії 8.4. Він буде доступний всім передплатникам сервісу Apple Music. В основному, з його допомогою можна буде послухати пісні британських виконавців, в першу чергу, акустичний фолк-рок", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Вчені розшифрували найдавнішу людську ДНК

Більшу частину ефіру на старті складуть композиції музичних сесій Burberry Acoustic, що проводяться модним будинком з 2010 року.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На каналі будуть доступні відеозаписи виступів музикантів, організованих Burberry на своїх показах.

Знавці ринку найму відзначили, що укладення контракту між Apple і Burberry показало зниження напруженості між представниками двох компаній.

У 2013 році американська корпорація переманила з модного будинку Анжелу Арендтс, яка відповідала в Burberry за роздрібну мережу. З тих пір будь-які контакти між двома компаніями перервали.