Італійська компанія Centro Sviluppo Progetti винайшла спосіб швидкого будівництва домів з підручних засобів. Інженери створили для цього найбільший у світі 3D-принтер The BigDelta.

Цей пристрій представлять в комуні Масса-Ломбарда. Його діаметр сягає шести метрів, а заввишки він дванадцять метрів. Принтер зможе створювати об'єкти для домів, використовуючи звичайну глину або звичайний бетон на основі цементу.

Творці The BigDelta розповіли, що їхній пристрій може швидко надрукувати доми для населення. Таке відкриття стане незамінним у будівництві, адже кількість людей на планеті стрімко зростає.

Читайте також: Hitachi створила робота-начальника

3D-принтер будуть використовувати для створення житла бідному населенню, адже будівництво не вимагатиме великих грошей. Також його застосують для конструкції тимчасового житла у тих місцях світу, де трапилось стихійне лихо.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Нагадаємо, також ми повідомляли, що корейський айфон xr і копія iphone xr це дуже схожі телефони.