Компанія Apple представить свій перший електромобіль в 2019 році.

Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Електромобіль під кодовою назвою Titan може бути показаний в 2019 році як у вигляді концепту, так і в якості серійного автомобіля.

Як відзначає видання, наміри Apple свідчать про те, що компанія бачить можливість стати гравцем у сфері автомобільної промисловості, використавши всі навички, отримані раніше при виробництві iPhone.

Ці наміри підтверджує той факт, що раніше купертинівці провели аналіз рентабельності виробництва автомобілів і за його результатами прийняли рішення втричі збільшити задіяний у проекті штат співробітників.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Імовірно, новий електрокар буде претендувати на конкуренцію з машинами Tesla Motors.

Варто зазначити що Apple почала переманювати автомобільних інженерів вже давно. Раніше в компанію перейшов колишній старший інженер Tesla Motors Джеймі Карлсон.

Читайте також: Apple випустила оновлення операційної системи WatchOS 2

Однак, говорити про перспективи Apple на авторинку експерти поки не беруться зважаючи на велику кількість конкурентів. Приміром, найбюджетніший електрокар Tesla Model 3 покажуть вже в 2016 році.