У соціальній мережі Facebook з'явилось нововведення, на яке вже довгий час чекали користувачі. Відтепер до запису або світлини можна буде поставити не лише звичний "лайк", а й емоцію.

Розробники назвали таку функцію "Реакція". Користувачі соціальної мережі №1 у світі зможуть більш чітко передати своє ставлення до матеріалу. Після натискання на "палець вгору" можна буде обрати відповідний смайл - радість, любов, сміх, гнів, здивування та сльози.

Раніше користувачі вимагали від розробників зробити кнопку "не подобається", адже ставити "лайки" до сумних новин не є коректним.

Нова функція може запрацювати вже найближчим часом, а користувачі зможуть емоційно оцінювати записи друзів та сторінок, на які вони підписані.

Читайте також: Компанія Microsoft представила свій перший ноутбук (відео)

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше Facebook повідомляв про створення програми, яка дасть змогу дивитися панорамні відеоролики.