Автомобільні інженери постійно шукають нові матеріали, які дозволять полегшити автомобілі. Двоє співробітників автокомпанії Lexus вирішили втілити свою незвичайну ідею в життя.

Вони створили картонний електромобіль. Основою для нього стала модель Lexus IS Saloon.

Мотор, шасі і деякі інші частини автомобіля з інших матеріалів. Велика частина автомобіля була акуратно вирізана з листів картону. Потім їх склеїли разом, шар за шаром.

Читайте також: Перша самокерована вантажівка виїхала на автостраду

Колеса у автомобіля теж незвичайні. Це багатошарова конструкція з картонних викрійок. Всього ж на виготовлення автомобіля витратили близько 1700 картонних деталей. Їх вирізали за допомогою лазера.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Інженерам-ентузіастам для складання автомобіля-орігамі знадобилося більше трьох місяців.

Але поїздити на цьому електрокарі навряд чи вдасться. Зате як плід інженерного генія, старанної праці і творчого мислення його цілком можна виставляти в автомобільних салонах компанії на радість глядачам.