Корпорація Facebook має намір у 2025 році створити пристрій, який перенесе користувача у будь-який простір за допомогою технології віртуальної реальності, повідомляє Business Insider.

На конференції у Дубліні технічний директор соціальної мережі Майк Шрепфер розповів, що вже зараз компанія працює над створенням "телепорту". Сучасні технології зможуть дати змогу знаходитись там, де забажає людина, не залежно від географічного розташування.

Ця революційна розробка стане доступною завдяки розробкам Oculus. Компанію, яка займається створенням додаткової реальності, Facebook викупив цього року.

Вже у наступному році Facebook представить технологію Oculus Touch, яка перенесе рухи руками людини у віртуальний світ. Це нововведення матиме синхронізацію і з обличчям користувача.

Читайте також: Компанія Open Bionics випустить для дітей протези за мотивами мультиків

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нещодавно стало відомо, що інший ІТ-гігант Google запланував справжню революцію на наступний рік. Американська компанія повністю перейде на доставку товарів за допомогою дронів.