Випробування тактичного безпілотного комплексу БуК А1-С Фурія проводилися недавно на полігоні під Гончарівському. "Фурія" була створена київським Науково-виробничим підприємством "Атлон Авіа" і поставлена ​​"в серію". Про це пише блогер zloy-odessit на своїй сторінці.

Метою даного заходу було підтвердження заявлених підприємством виробником характеристик даного комплексу. Але в ході випробувань Фурія поставила новий рекорд не тільки для себе, але й для всіх українських БПЛА є зараз у розпорядженні ВСУ.

Читайте також: Українці модернізували танковий кулемет для прицільного вогню

Так, БПЛА успішно виконав завдання з виявлення та контролю об'єкта на видаленні в 50 км від пункту управління. До цього подібне завдання виконувалася в будь-який час доби в радіусі не більше 40 км.

В принципі, БПЛА Фурія являє собою, на сьогоднішній день, один з кращих зразків українських безпілотників.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще