Сьогодні школярі усього світу мають вагомий аргумент проти школи та вищих навчальних закладів. Навіщо вчитися та мати хорошу професію, якщо для першого мільйона достатньо лише грати в улюблену гру. Журналісти сайту Keddr.com створили список турнірів з найбільшими призовими фондами.

Одним із найскромніших призів у цьому рейтингу є 1 млн доларів у Call of Duty. Вже кілька років поспіль успішні гравці цього шутера можуть заробити цілий капітал на турнірах Call of Duty Championship.

Шалені гроші заробляють і фанати легендарної Dota. За перемогу у змаганнях The International та The International 2 геймери заробляють 1,6 млн та майже 2 млн доларів відповідно.

Але найбільшу суму можна було заробити на інтернаціальній першості The International 2015 з тієї ж Dota 2. Там переможці отримали 18 млн доларів призових.

Зазначимо, що українські команди з кіберспорту також ставали чемпіонами світу та власниками сертифікатів на мільйони доларів США.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте також: П'ять улюблених гаджетів родом із 90-тих

Dota 2 є найпопулярнішою онлайн грою у світі. Щодня в неї грають мільйони геймерів по всьому світу. Але у більшості випадків ці люди не стають мільйонерами, а лише заробляють залежність від комп'ютерних ігор.