В Парижі підписали кліматичну угоду.

З цієї нагоди астронавт NASA Скотт Келлі у Twitter написав привітання для учасників кліматичної конференції ООН у Франції.

"Вітаю учасників COP21 з нагоди історичної угоди! Земля віддячує вас, і я теж!" - написав він, перебуваючи на борту Міжнародної космічної станції.

Учені вважають, що кліматична угода, яку підписали вчора увечорі вплине на покращення клімату на всій планеті. Під важливим документом поставили підпис представники 195 країн світу.

Традиційно ця угода регулює кількість викидів парникових газів в атмосферу планети. Їх щорічне збільшення призводить до безповоротних процесів, які загрожують життю та стабільності світу.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Угода передбачає виділення по 100 мільярдів доларів кожній країні, що розвивається на боротьбу зі шкідливими виділеннями.

Читайте також: Юпітер викинув з Сонячної системи іншу велику планету

Нагадаємо, що раніше NASA показали фотографію найменшого супутника Сатурна.