Виробник люксових телефонів Vertu вирішив вийти на ринок розумних годинників. Нові китайські власники компанії створили маленького помічника, аналога якому наразі немає у світі.

Про це повідомляє The Verge.

Новий генеральний директор компанії Біллі Кротті заявив, що більшість розумних годинників сучасності не виглядає як аксесуар преміум-класу. Нове творіння від Vertu розраховано виключно на багатих людей, як і решта виробів корпорації.

"Ми вирішили створити смарт-годинник, який матиме вигляд швейцарської майстерності. Цей виріб буде механічним, і він пасуватиме до елегантного образу", - повідомив Кротті.

Відомо, що розумні функції Vertu будуть ретельно приховані від зовнішнього ока. Вони не будуть пищати, коли приходить повідомлення чи виклик, а дуже обережно повідомлятиме про це власника. Нутрощі самого ж годинника є виключно механічними.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Читайте також: Дрон приноситиме пульт від телевізора (відео)

Нагадаємо, що Vertu нещодавно став власністю китайської корпорації Godin Holdings. Нові власники вирішили повернути позиції люксових телефонів на ринку.

Самі ж телефони Vertu не мають жодних сучасних функцій, але коштують шалені гроші. Вони вироблені із дорогих матеріалів та виключно власними руками майстра.

Також ми писали, що немає різниці між корейський samsung note 9 і польський samsung note 9.