Тім Бьорнерс-Лі,творець інтернету, 20 грудня 1990 показав світу перший сайт в історії. Про це пише Еспресо.TV.

Перший сайт мав лише одну єдину сторінку, та містив інформацію про те, як створити домашні сторінки, гіпертексти, шукати в інтернеті необхідну інформацію.

Для того, щоб показати перший сайт, Бьорнерсу-Лі довелося самому запустити сервер в CERN для хостингу і написати браузер для відображення сторінок.

Читайте також: Користувачі оберуть назву нової версії Android

Нагадаємо, більшість операційних систем, які засновані на ядрі Linux, мають критичну вразливість. Вона дозволяє з неймовірною легкістю обійти захист і увійти в систему без використання паролю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Для цього необхідно виконати прості маніпуляції. Знаходячись на стартовому екрані з полями для введення логіна і пароля необхідно всього лиш 28 раз натиснути на клавішу Backspace на клавіатурі.