Розробники з компанії Valve пообіцяли геймерам, що не збираються припиняти створення комп'ютерних ігор. Подібні чутки з'явилися після того, як Valve початку все менше приділяти увагу іграм, розвиваючи лише свій ігровий сервіс Steam. Представнику прес-служби компанії Дагу Ломбарді довелося заспокоїти гравців в одному зі своїх останніх інтерв'ю.

"Все відбувається циклічно, починаються хвилювання, проходить стадія досліджень і розробки. Можна сперечатися, що після стадії дослідження може знову початися фаза заворушень. Але Valve не вперше відходить від розробки ігор, а потім знову повертається з новими проектами. Думаю Гейб Ньюелл висловився недвозначно, що ми готові вийти з поточного режиму і повернутися до розробки ігор. На поточний момент в Valve все ще зайняті в першу чергу програмним забезпеченням, роботою над Steam. Ми також почали придивлятися до роботи в області проектування різного устаткування, яке може надати поштовху розвитку індустрії", - повідомив Ломбарді журналістам.

Звичайно, ніякої конкретики в його заяві немає. Дати можливого виходу Half-Life 3 та інших очікуваних проектів студії поки залишаються невідомими. Проте, це хороший знак для всіх геймерів, адже зазвичай Valve слів на вітер не кидає.

Крім того, Даг Ломбарді пообіцяв, що незабаром вони сильно змінять інтерфейс Steam, зробивши його зручніше для користувачів. Також нас чекають поновлення для DOTA 2 і Counter-Strike: Global Offensive.