Британські вчені-винахідники планують за 20 років збудувати цілий мегаполіс на орбіті Землі з населенням 10 мільйонів людей.

Про це пишуть на сторінках Nation News.

Співробітники Британського міжпланетного співтовариства всерйоз задумалися над втіленням свого плану. Зазначається, що новий гігантський об'єкт на орбіті буде одночасно і космічною станцією і нової "планетою" для мільйонів землян.

Мегаполіс, за словами розробників, матиме циліндричну форму, а його зовнішні поверхні складатимуться з сонячних батарей, які забезпечать населення електроенергією.

Приблизні розміри об'єкта 32 на 6,5 кілометри.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Більшу частину мешканців космічного міста складуть вчені та їх сім'ї, також об'єкт можна буде використовувати для космічного туризму.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", десятки дослідників із різних країн світу роками намагалися розгадати: чи можлива все-таки колонізація Марсу. Як виявилося, Червона планета придатна для життя людей, але щоб адаптуватися там, потрібно дуже багато часу.