Українська співачка Анна Седокова здивувала шанувальників приголомшливою фігурою після пологів.

Виконавиця поділилася свіжими знімками в купальнику на сторінці в Instagram.

"Малюкові вже тиждень і ми вийшли гуляти до басейну. Сонечко і пальми. Це саме те, що потрібно матусі", - підписала одне з фото Седокова.

Шанувальники похвалили Анну за прекрасну фізичну форму лише через сім днів після народження дитини.

Можливо, секрет стрункої фігури Седокової - невпинна турбота про новонародженого і двох старших доньок.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Чи складно бути мамою трьох дітей? Насправді не дуже. Просто треба все робити дуже швидко. Дуже. Ось вранці прокидаємося, і є всього 30 хвилин на збори 2 дівчаток і харчування одного хлопчика. Кожному потрібна увага. Але особливо не просто вечорами перед сном. Якщо ви думаєте, що ваше життя складне - спробуйте вкласти спати трьох дітей одночасно. Аліні потрібно поговорити про важливе, Моніці розповісти казку і почухати спинку, сина обійняти і не відпускати. І знаєте, що найскладніше в цій схемі - не заснути з одним з них, поки всі троє не сплять. Але ми вже справляємося", - розповіла про радощі материнства Анна.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Седокова розповіла про важкі пологи.