Несправний мобільний телефон допоміг українській співачці Ганні Седокової позбутися тягаря минулого.

Про це артистка розповіла шанувальникам на сторінці в Instagram.

"У мене навернувся телефон, який був основним більше року. Просто вимкнувся і сказав - набридло, досить... Якщо ти не можеш попрощатися з минулим життям - значить це зроблю я! Тепер я без зв'язку, без старої пошти, без тонни наших пам'ятних вотсапів, без заміток, без 11197 фотографій і відео і без минулого у моєму житті. Сьогодні, вперше за довгий час, я спокійно спала вночі. Цей вантаж, який ми несемо роками, він же нам і справді не потрібен. Жити сьогоденням і думати про майбутнє! Планувати не озираючись! Ось цього мені треба буде ще навчитися і мабуть я почну прямо зараз!" - написала виконавиця.

До публікації Анна доклала яскравий знімок, на якому вкотре продемонструвала круглий животик. Фанати одразу ж похвалили співачку за те, що вона залишається стильною навіть у цікавому положенні.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Седокова піде під вінець із сином російського олігарха.