Соцмережами почав крокувати новий дивакуватий флешмоб – дівчата з усього світу заплітають своє волосся неначе бороди вікінгів.

Маючи довге, розкішне пишне волосся в поєднанні з уявою та креативною зачіскою дівчата створюють дивовижні бороди, яким точно можуть позаздрити лісоруб, стародавній шаман, гном чи навіть могутній воїн.

Читайте також: В Австрії 318 чоловіків боролися за звання найкращого бороданя (фото, відео)

"Агоу, дівчата! А ваше волосся достатньо довге, аби зробити справжню круту бороду", - пишуть автори флешмобу, - "якщо так, будьте ласкаві поділитися з нами вашими фото! Не дозволяйте різним хипстерам-моделям чи байкерам отримати собі все задоволення та веселощі".

Проте, нажаль, не всім чоловікам бороди приносять лише задоволення. Колишній футболіст збірної Франції Гаель Живе розповів про своє короткострокове перебування у клубі "Евіан". Він перебрався до команди з міста Гаяр цього літа з "Арлю", але так і не провів жодного матчу у новому клубі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Річ у тім, що керівникам команди не сподобалась надто довга борода Живе. Вони змушували футболіста поголитися, адже вважали, що він схожий на ісламського терориста