Екстремальна спортсменка та модель з Італії Роберта Манчино (Roberta Mancino) здійснила захоплюючий стрибок з вертольота та пролетіла між двома хмарочосами, що знаходяться в місті Панама.

Про це пише Meduza.

Найцікавіше, що протягом польоту обличчя 35-річної хороброї бейсджамперки не видавало жодних емоції.

Відео екстремального трюку з'явилося на YouTube-каналі компанії GoPro, яка випускає екшн-камери для активних видів спорту та відпочинку.

Наразі приголомшливий ролик переглянули понад 306 тисяч користувачів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно відомий фінський екстремал вразив YouTube стрибком з висоти 4 тисяч метрів. Анті Пендікайнен летів униз з неймовірною швидкістю 40 секунд. Потім його напарник, що мав парашут, підхопив екстремала. У соцмережах за такий вчинок фіна прозвали "камікадзе".

Читайте також: Гола росіянка в шапці-вушанці і з балалайкою зістрибнула з даху (фото, відео)

Інший відчайдуха з Канади у вільному падінні, на швидкості 190 км/год зробив дівчині татуювання. Це тривало лише 30 секунд, після чого вони розкрили парашути. За цей час майстер встиг зробити на зап'ясті дівчини напис "АHHH", що означає вигук страху і задоволення.