У Австралії відчайдушний водій у незвичний спосіб зупинив зловмисника, який намагався вкрасти його машину. Про це повідомляє ВВС.

Камери спостереження на одній з заправок у австралійський регіоні Малак зафіксували наступне: до залишеної водієм машини сідає невідомий, заводить її та починає втікати на ній. Помітивши чужинця за кермом свого авта, водій щодуху помчав назад і з розгону застрибнув ногами вперед у відкрите вікно машини.

В результаті все скінчилось добре. Злякавшись, викрадач втік. Тепер він у розшуку, його особу вже встановлено. Ну, а машина без пошкоджень залишилась у сміливого власника.

Найчастіше крадуть в столиці України наступні авто – "Тойоти", "Лексуси" і "Хонди". У 2015 році було понад 300 випадків викрадання машин цих виробників. На другому місті ВАЗи, а на третьому місці німецькі машини: БМВ і "Фольксвагени". Міста-лідери за кількістю автоугонів - Київ, Дніпропетровськ і Одеса. Зазвичай свою жертву злочинці вистежують і ретельно готуються.

Читайте також: У столиці озброєна банда викрала позашляховик з $ 50 тис

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як вберегти свій автомобіль? Ось декілька порад від експертів: ставити машину на охоронюваних стоянках, не під'єднуваті сигналізації до центрального замка, встановлюваті механічні перешкоди, ставити замок на капот, ставити систему блокування керма, а також ставити ще одну блокаду коробки передач.