Дані про учасницю "Євробачення-2017", яка представлятиме Росію, перевірять українські силовики.

Про це на сторінці у Facebook написала речниця СБУ Олена Гітлянська.

За її словами, розслідування стосуватиметься правдивості інформації щодо концертів Юлії Самойлової на території анексованого Криму. Таку перевірку ініціювали для того, щоб вирішити: дозволяти їй в'їзд до України чи ні.

Гітлянська підкреслила, що СБУ діятиме виключно в рамках чинного законодавства та захисту внутрішньої безпеки країни. Результати обіцяють оприлюднити найближчим часом.

Слід відзначити, що Юлія Самойлова бере участь у пісенних конкурсах ще із 14 років. Вона має вроджену генетичну хворобу, через яку постійно пересувається в інвалідному візку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що через концерти в анексованому Криму представниці Росії на "Євробаченні-2017" можуть заборонити в'їзд в Україну. В МЗС також знайшли ряд її публікацій у соціальних мережах, які підтверджують те, що вона справді виступала на півострові після його незаконного "присвоєння" з боку РФ – записи датовані 2015 роком.