Соціальні мережі буквально вибухнули коментарями з приводу приїзду російської співачки Юлії Самойлової на "Євробачення-2017".

З огляду на той факт, що дівчина прикута до інвалідного візка, не дивно, що користувачі називають вибір Росії хорошим політичним ходом і прийомом з розряду заборонених. Відомий працівник ЗМІ Айдер Муждабаев заявив, що рішенням відправити Самойлову на конкурс країна-агресор намагається пом'якшити громадськість, використовуючи дитячу сльозу.

"Підла люта зла країна-вбивця, чий справжній символ - мужик на танку, вибрала представляти себе дівчину на інвалідному візку. Вбивці завжди прикривають свою сутність сльозою дитини. Від усього, що вони творять, нормальну людину може тільки нудити", - пише Муждабаев на своїй сторінці в Facebook.

Такої ж позиції дотримується і продюсер Олена Мозгова. Вона пише: "Це звичайний цинізм, особливо після недавнього їх зашквала на Хвилині слави по відношенню до хлопця, який вразив естетичні смаки їх "еліти" відсутністю ноги". Нагадаємо, одна з ведучих шоу Рената Литвинова запропонувала танцюристу з інвалідністю "пристебнути ногу". Її активно підтримав Володимир Познер, заявивши, що участь людини з інвалідністю - "заборонений прийом". схоже, це поширюється тільки на "Хвилину слави".

"Ця дівчина без докорів сумління виступала в Керчі в 2015 році, і прекрасно себе відчувала. Все сплановано. Якщо ми не пустимо її в країну (що в принципі, і повинно статися), скажуть, що фашисти не пустили інваліда. Смороду буде на весь світ. Одне можна сказати: політтехнологам Рашки - респект", - пише в мережі Вікторія Третьяк. У коментарях люди часто задаються простим питанням: хто вона така і звідки взялася?

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


Також величезна частина користувачів нагадує персонально Самойловій, що саме через те, що Росія вторглася на українські території, в Україні так різко збільшилася кількість інвалідів: сьогодні нікого цим не здивуєш або розчулиш, навіть навпаки, розлютити набагато простіше тих, до кого з війни повернулися чоловіки і сини-інваліди, а то і зовсім не повернулися.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як росіянка відзначилася заявами щодо російсько-українських відносин.