Творці популярного комедійного серіалу "Теорія великого вибуху" розпочали зйомки нового телевізійного шоу із назвою "Шелдон", в якому глядачі побачать дитячі роки головного героя.

За інформацією Hollywood Reporter, маленького Шелдона Купера зіграє дев'ятирічний американець Аєн Армітідж. У ролі матері юного генія з'явиться Зої Перрі, яка брала участь у серіалах "Анатомія Грей" та "Приватна практика".

За словами творців Чака Лоррі і Стівена Моларо, перші серії "Шелдона" мають вийти у 2017-2018 роках. Скільки саме епізодів глядачі побачать у дебютному сезоні, невідомо.

Серіал "Теорія великого вибуху" транслюють на каналі CBS з вересня 2007 року. На сьогодні він нараховує 10 сезонів. Нещодавно продюсери анонсували ще як мінімум два сезони. Цей серіал вважається одним з найуспішніших та найпопулярніших комедійних у США.

Як повідомляв портал "Знай.ua", британський співак Ед Ширан стане запрошеною зіркою у новому сезоні "Гри престолів".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще