Російський співак та музичний критик Юрій Лоза прокоментував участь від Росії на пісенному конкурсі Євробачення-2017, що відбудеться у Києві, дівчини з інвалідністю Юлії Самойлової.

В інтерв'ю російським ЗМІ Лоза виразив впевненість, що англомовну пісню росіянки Flame Is Burning обрала мафія для просування чужої культури за рахунок Росії.

"Я не знаю, хто відправив туди нашу дівчинку з англійською піснею. Явно вороги - не свої ж", - заявив експерт у музиці.

Лоза також заявив про необхідність відправити на Євробачення-2017 людину з російськомовною піснею та навіть висунув свою кандидатуру.

"Тільки не потрібно ставити завдання перемогти, адже перемога нічого не дає", - додав співак.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Півфінали Євробачення відбудуться 9 та 11 травня, а фінал - 13 травня. Україну на конкурсі представлятиме гурт O.Torvald з піснею Time.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Росії пояснили своє рішення відправити на Євробачення Самойлову виключно її творчими здібностями.